Algemene dakwerken

U hebt net een nieuwe woning gekocht en het dak moet beslist helemaal herlegd worden. Dan bent u bij ons op het goede adres. Dakwerken De Boever heeft jaren ervaring op de teller staan op het gebied van het dakdekken. Hierbij werken we met pannen, roofing, Epdm en tegelpannen. U kunt onze hulp inschakelen voor zowel platte als schuine daken.

Gevelbekledingen

Daarnaast zijn wij specialisten op het gebied van gevelbekledingen. Denk hierbij aan pannen, houten of leien afwerkingen. Natuurlijk zitten we graag met u samen om uw idee op papier te zetten. Daarbij schuwen we het verkennen van nieuwe terreinen niet. Hebt u dus een specifiek idee in gedachten, aarzel dan niet om dit met ons te bespreken. Wij bekijken van project tot project wat de mogelijkheden zijn.

Van de algemene constructie en het bedekken van het dak tot het bekleden van de gevel: steeds weer kunt u rekenen op ons professioneel vakmanschap!

“U bent bezig met een nieuwbouw of uw huidige woning moet grondig gerenoveerd worden. Dan staan wij klaar om u te helpen bij de algemene dakwerken en gevelbekledingen. Dit zijn namelijk onze twee grote expertisedomeinen. Door de jaren heen werkten we aan diverse projecten en graag voegen wij daar uw project aan toe.”

Interesse om samen te werken?

Kom eens langs met uw idee en laat ons u helpen om uw plannen te verwezenlijken.